Brislingen fra Fangst er en lille fisk af sildefamilien, der historisk er landet på kysterne i de Skandinaviske og Baltiske lande, hvor de renses og konserveres på traditionel vis, og sælges som et nordisk alternativ til sardiner. I version no. 4 saltes brislingerne, og lægges i koldpresset rapsolie.
Den gode historie
Folkene bag Fangst er på en spændende rejse i forhold til at genoplive og revitalisere Nordens traditionelle fiskerierhverv. De skaber interessante og innovative alternativer, til de mere kendte sydlandske produkter, baseret på det nye nordiske køkkens tanker og ideer.
Sådan kan du gøre
Brug brislingerne i vitale salater, i dressinger, i madpakken eller på tapasbordet.
Ingredienser:
Brislinger (70%), koldpresset rapsolie (28,6%), salt. Altid 100% naturligt indhold.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 1152 kJ/279kcal, Fedt 26g, heraf mættede fedtsyrer 4,6g, Kulhydrater 0g, heraf sukkerarter 0g, Protein 11,2g, Salt 1,4g.