Gode stykker kød uden ben og skind af håndfileterede makreller lagt i koldpresset økologisk spansk jomfru olivenolie. Lige til at gå til fra Pan Do Mar.
Den gode historie
Højkvalitets fiskekonserves fra spansk, bæredygtigt fiskeri. Fanget tæt på kysten i Biscayen af små fiskebåde på gammeldags facon. Fiskene håndfileteres, saltes og konserveres i koldpresset økologisk jomfru olivenolie, som man traditionelt har gjort det i Galicien i århundreder.
Det skånsomme fiskeri fra små dagsbåde, den nænsomme behandling og brugen af økologiske ingredienser sikre høj spisekvalitet tillige med en stor ernæringsmæssig værdi.
Sådan kan du gøre
Spis makrelfileterne let tempererede, som de er fra dåsen, eller lun dem let og server en cremet røræg og frisk klippet purløg til. Du kan også prøve vores opskrift på Æggekage med varmrøget Islands laks og erstat laksen med makrelfileterne. Alternativt kan du også bruge vores opskrift på Rilette af varmrøget islandsk laks med makrelfileterne i stedet, med stor succes.