Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Pan do Mar

Makrelfileter i Økologisk Tomatsauce

120 gram

Pris
DKK 35,50

Beskrivelse

Gode stykker kød uden ben og skind af håndfileterede makreller lagt i en velsmagende sauce baseret på tomat, løg, hvidløg og olivenolie. Lige til at gå til fra Pan Do Mar.

Den gode historie

Højkvalitets fiskekonserves fra spansk, bæredygtigt fiskeri. Fanget tæt på kysten i Biscayen af små fiskebåde på gammeldags facon. Fiskene håndfileteres, saltes og konserveres i koldpresset økologisk jomfru olivenolie, som man traditionelt har gjort det i Galicien i århundreder.

Det skånsomme fiskeri fra små dagsbåde, den nænsomme behandling og brugen af økologiske ingredienser sikre høj spisekvalitet tillige med en stor ernæringsmæssig værdi.

Sådan kan du gøre

Det ville være pudsigt ikke at forslå dig, at bruge vores makrelfileter i tomatsovs til at lave din helt egen makrelsalat, som smagsmæssigt og i særdeleshed i ernæringsmæssig henseende ligger milevidt fra den, som du kan købe i dagligvarehandlen. Rør din egen mayonnaise med økologiske æggeblommer, Dijonsennep, frisk citronsaft, havsalt og mild olivenolie. Skær solmodne tomater i skiver og kom dem i bunden af en skål. Drys med friskhakkede salatløg, salt og peber. Dryp med balsamico, olivenolie og citronsaft. Pluk makrelkødet i mindre stykker henover sammen med tomatsaucen. Slut af med små dupper af mayonnaise og lidt plukket rucola.

Ingredienser:

75% makrel (Scomber scombrus), 14% *tomat, 6% *ekstra jomfru olivenolie, *løg, *hvidløg, havsalt. *=økologisk

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 744 kJ/ 147 kcal, Fedt 10,6, heraf mættet fedtsyrer 2,34g, Kulhydrat 4,0g heraf 1,0g sukkerarter, 16,6g protein, 0,68g Salt.

Leveres som tørvare.

295,83 kr. pr. kg