Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Pan do Mar

Sardinfileter i Økologisk Olivenolie

120 gram

Medlemspris
DKK 40,95
Normalpris
DKK 45,50
Bliv medlem og spar DKK 4,55,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores små Galiciske sardiner fra Pan Do Mar er et godt og nemt alternativ til dig, der elsker sild, men måske har det lidt stramt med, at de som oftest ligger i en lage bestående af enorme mængder raffineret sukker. Fileterne her er udelukkende tilberedt i jomfru olivenolie, smager skønt af det de er og er meget nemme at gå til. Fileterne er håndskårne og uden skind og ben.

Den gode historie

Højkvalitets fiskekonserves fra spansk, bæredygtigt fiskeri. Fanget tæt på kysten i Biscayen af små fiskebåde på gammeldags facon. Fiskene håndfileteres, saltes og konserveres i koldpresset økologisk jomfru olivenolie, som man traditionelt har gjort det i Galicien i århundreder.

Det skånsomme fiskeri fra små dagsbåde, den nænsomme behandling og brugen af økologiske ingredienser sikre høj spisekvalitet tillige med en stor ernæringsmæssig værdi.

Sådan kan du gøre

Sardinfileter gør sig godt i selskab med æggeretter og som et sundt og smagsgivende element i måltidssalater. Lav f.eks. en god aioli med jomfru olivenolie og smør den ud i midten af kolde tallerkener. Anret herpå en salat af grofthakket tomat, salatløg, bredbladet persille, hårdkogte smilende æg og stykker af ansjosfilet.

Ingredienser:

75% sardiner, 24% *ekstra jomfru olivenolie, havsalt. *=økologisk

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 893 kJ/ 210 kcal, Fedt 13,1, heraf mættet fedtsyrer 2,92g, Kulhydrat 2,0g heraf 1,0g sukkerarter, 21,8g protein, 0,87g Salt.

Leveres som tørvare.

341,25 kr. pr. kg