Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Pan do Mar

Små Sardiner i Økologisk Olivenolie

120 gram

Pris
DKK 29,00

Beskrivelse

Vores små Galiciske sardiner fra Pan Do Mar er et godt og nemt alternativ til dig, der elsker sild, men måske har det lidt stramt med, at de som oftest ligger i en lage bestående af enorme mængder raffineret sukker. De små fisk er befriet for hoved og rygrad og er udelukkende tilberedt i jomfru olivenolie. De smager skønt og er meget nemme at gå til.

Den gode historie

Højkvalitets fiskekonserves fra spansk, bæredygtigt fiskeri. Fanget tæt på kysten i Biscayen af små fiskebåde på gammeldags facon. Fiskene håndfileteres, saltes og konserveres i koldpresset økologisk jomfru olivenolie, som man traditionelt har gjort det i Galicien i århundreder.

Det skånsomme fiskeri fra små dagsbåde, den nænsomme behandling og brugen af økologiske ingredienser sikre høj spisekvalitet tillige med en stor ernæringsmæssig værdi. 

Sådan kan du gøre

Her er et skønt, nemt og sundt serveringsforslag til vores små sardiner, nemlig den Sicilianske Carponata. Steg tern af aubergine hårdt i olivenolie, som efterfølgende tilberedes i en sovs af solmodne tomater, løg, hvidløg, grønne oliven, citronskal og saft, samt saltede kapers og Sultana rosiner. De små sardiner må gerne være let lunede. 

Ingredienser:

75% sardiner, 24% *ekstra jomfru olivenolie, havsalt. *=økologisk

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 893 kJ/ 210 kcal, Fedt 13,1, heraf mættet fedtsyrer 2,92g, Kulhydrat 2,0g heraf 1,0g sukkerarter, 21,8g protein, 0,87g Salt.

Leveres som tørvare.

241,67 kr. pr. kg