Torskekødet, der udgør basen i vore fiskefrikadeller stammer fra arktisk linefanget torsk. Kødet hakkes, krydres og røres til fars, som blandes med blandt andet ingefær, lime, chili og koriander, som giver frikadellerne det særlige thailandske touch. Dellerne pandesteges i smør.
Den gode historie
Vi mener, at når der står fiskefars på pakken, så skal der også være overvejende fisk i farsen. Derfor er der 70 % letsaltet, MSC certificeret, atlantisk torsk i vores fars. Resten fordeler sig på bl.a. æg, løg, krydderier, persille, basilikum, koriander, sød chili, olivenolie, fiskesauce, samt ganske lidt kartoffelmel til at sikre, at dellerne opleves saftige, når du steger dem hjemme i dit eget køkken.
Sådan kan du gøre
Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks. som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem eller prøv at servere dem med en sauté af bok-choy, forårsløg, broccoli & mango, gerne aromatiseret med asiatiske krydderier og krydderurter eller prøv opskriften på de aromatiske blomkålsris, som du finder i vores opskriftssamling.