Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Økologiske Frikadeller m/ Rosmarin

4stk., 240 gram

Pris
DKK 59,00

Beskrivelse

Frikadellerne her er lavet på næsten klassisk vis. Dog har vi undladt at tilsætte mel og mælk, så dem der gerne vil undgå det, også kan være med. Dem der ingen problemer har med den slags vil aldrig bemærke at det “mangler”. Udover økologiske æg og løg har vi smagt frikadellerne til med reven muskatnød og rosmarin, som understreger og komplimenterer de gode råvarer. Der er 4 dejlige deller i hver indpakning.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde, drevet af bønder der passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Lad frikadellerne tø op i køleskabet natten over. Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks. som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem eller server dem med kål i kål: Smørdampet spidskål vendt med en puré lavet på blomkål med lidt muskatblomme & reven citronskal.

Ingredienser:

69,9% svinekød, *ÆG, *løg, *bacon (brystflæsk fra gris, salt, vand), *DIJON SENNEP ( vand, SENNEPSFRØ, brændevinseddike, havsalt),*hvidløg, muskatnød, rosmarin, salt (ikke jodberiget) *sort peber *=økologisk. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 727 kJ/ 174 kcal, 11,2 g fedt heraf 4,0g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 1,9g, heraf sukkerarter 0,7g, Protein 16,6g, Salt 0,48g

Leveres som frostvare.

245,83 kr. pr. kg