Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Grillpølse af Økologisk Dansk gris m/ Porchetta Nuancer

2 stk., 240 gram

Pris
DKK 42,00

Beskrivelse

Pølsen her er lavet med de samme krydderrier som man kender fra den klassiske italienske porchetta. Fennikelfrø, hvidløg, citronskal, salvie og persille. De stoppes i naturtarme og ryges over bøgesmuld. Kødet er typisk fra grisens forende, der giver god binding under fremstilling af farsen tillige med god saftighed og smag når man spiser pølsen.

Den gode historie

Thomas Flytkjær laver vore grillpølser af kødet fra økologiske grise fra Friland, som er godkendte af Dyrenes Beskyttelse. Pølsen består af virkelig gode og rene råvarer. Ingen mel, nitritsalt, konserveringsmidler eller anden form for kemi. Traditionelt pølsemagerhåndværk tilsat en smule kokkeinnovation. Det er sådan vi synes en pølse skal være. 100 % naturlig og med en tydelig smag af det den er lavet af.  

Sådan kan du gøre

Steg pølserne på grill eller pande ved moderat varme så naturtarmen kan nå at blive sprød. Er du til et lidt utraditionelt tilbehør, så prøv dette.

Flæk to fennikler. Skær de seje toppe og stokke væk og pak fenniklerne ind i et dobbelt lag stanniol med salt, peber og en god klat smør. Bag pakkerne ved 140 grader i 2 timer eller indtil indholdet er helt mørt. Blend til en fuldstændig glat pure, gerne 6 - 8 minutter og smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Afkøl. Høvl endnu en fennikel, ligeledes befriet for top og stok i tynde skiver som lægges i isvand imens pureen afkøles og pølserne steges. Bland en bakke spæde spinatblade, en bakke feldsalat, med saften af en halv citron, en spsk. grov sennep, og 0,5 dl olivenolie og vend det hele sammen med den høvlede og omhyggeligt afdryppede fennikel og smag til med salt og peber. Server de sprøde pølser med en skefuld pure og salaten med rå fennikel.

Ingredienser:

90% Dansk øko gris, vand, havsalt, hvidløg*, fennikel*, salvie*, sort peber, * =  økologisk. Altid 100 % naturligt inhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1105 kJ/ 264 kcal, 22,5 g fedt, heraf 9 g mættede fedtsyrer, 0,8 g kulhydrat heraf 0 g sukkerarter, 14 g protein, salt 1,8 g.

Leveres som frostvare.

175 kr. pr. kg