Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rævhede Naturprodukter

Lammerullepølse

250 gram

Medlemspris
DKK 50,00
Normalpris
DKK 65,00
Bliv medlem og spar DKK 15,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores lammerullepølse laves af lammeslag, som saltes og krydres med persille, oregano og enebær inden den koges og presses. Lammeslaget indeholder en del fedt, hvilket giver et smagfuldt og saftigt resultat.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket. 

Sådan kan du gøre

Skær rullepølsen i ikke alt for tynde skiver og nyd den på rugbrød med en god krydderfedt og en salat af bredbladet persille, fintsnittede skalotteløg, citronsaft og olivenolie.  

Ingredienser:

Lammekød/slag, løg, persille, oregano, sort peber, hvid peber, sukker. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1498 kJ/ 358 kcal, 25 g fedt heraf 13g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 1g, heraf sukkerarter 0,1g, Protein 13,3g, Salt 2,5g.

Leveres som frostvare.

200 kr. pr. kg