Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Tilbud
Rigtigmad

Leverpostej af Krondyr

400 gram

Medlemspris
DKK 58,06 DKK 39,75
Normalpris
DKK 79,50
Bliv medlem og spar DKK 39,75,- på denne vare.

Beskrivelse

Her har du vores bud på den perfekte leverpostej. Den er lavet af lige dele hakket lever af vild kronhjort, grisespæk og en puré lavet på blomkål, selleri og løg. Heri blandes krydderier, æg, krydderurter og friskhakkede løg, alt sammen naturligvis økologisk.Vores leverpostej af krondyr er i modsætning til vores andre postejer allerede færdigbagt. OBS. Vi er kommet til at lave for meget leverpostej og derfor skal vi have tømt lageret. Holdbarheden er mindst til september, men de kan sagtens holde sig i mindst 3 måneder efter 'mindst holdbarhed til' datoen.

Den gode historie

Den lever vi bruger til leverpostejen af Kronhjort kommer fra vilde Kronhjorte, som lever på og omkring Klosterheden, det tredje største skovområde i Danmark. Her er der plads til at Kronhjorten kan leve frit, som den altid har gjort og kan således leve af det bedste fra naturens spisekammer og ikke afgrøderne fra bøndernes kultiverede arealer. På den måde bliver kødet og indmaden fra de vilde hjorte noget af det tætteste du kommer på den kost, som mennesket har spist igennem hele dets evolutionshistorie. Det vil sige optimal ernæring for dig og dine. 

Sådan kan du gøre

Tag leverpostejen ud af fryseren og lad den optø. Kan nydes som den er, eller lunes let i ovnen.

Ingredienser:

25% *svinespæk, 25% krondyrlever, *løg, *blomkål, *SELLERI, *ÆG, salt, *ansjos, *peber, *korianderfrø, *stødt allehånde, *nelliker, *salvie, *timian, *rosmarin, *merian. * = Økologisk. Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 790 kJ/ 189 kcal, 18,6g fedt heraf 7.0g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 3,6g, heraf sukkerarter 1,6g, Protein 3g, Salt 1.05g.

Leveres som frostvare.

145,16 kr. pr. kg