Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Skær grisefilet krydres med hvidløg og sød paprika og stoppes i naturtarm, hvorefter den lufttørres i 7 - 9 mdr. Intet andet ud over traditionelt håndværk, krydderier, kød og tid. Betegnelsen Nature indikerer, at der ikke anvendes konserveringsmidler og nitrit, farvestoffer eller surhedsregulerende midler. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Sortfodsgrisene også kendt som Pata Negra de Iberico lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og hver gris har 2 hektar natur til deres rådighed. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, de selv finder, og de tager på den diæt ca 1 kg på hver dag. Kombinationen sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. Kun denne kvalitet får betegnelsen Bellota, som betyder agern på spansk. Grisene er ved slagtning 18-24 måneder og vejer op mod 200 kg modsat en dansk gris, der slagtes i en alder af 5 måneder med en vægt på ca 80 kg. 

Sådan kan du gøre

Tag lomoen ud af køleskabet inden, den skal nydes. Server pølsen på en tapas tallerken, brug den i madkassen eller tag den med på vandreturen. 

Rigtigmad

Lomo Bellota af Fritgående Agernfodret Spansk Sortfodsgris

100 gram

98,50
Created with Lunacy Leveringspriser

Kun 29,- i fragt

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

Beskrivelse

Skær grisefilet krydres med hvidløg og sød paprika og stoppes i naturtarm, hvorefter den lufttørres i 7 - 9 mdr. Intet andet ud over traditionelt håndværk, krydderier, kød og tid. Betegnelsen Nature indikerer, at der ikke anvendes konserveringsmidler og nitrit, farvestoffer eller surhedsregulerende midler. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Sortfodsgrisene også kendt som Pata Negra de Iberico lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og hver gris har 2 hektar natur til deres rådighed. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, de selv finder, og de tager på den diæt ca 1 kg på hver dag. Kombinationen sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. Kun denne kvalitet får betegnelsen Bellota, som betyder agern på spansk. Grisene er ved slagtning 18-24 måneder og vejer op mod 200 kg modsat en dansk gris, der slagtes i en alder af 5 måneder med en vægt på ca 80 kg. 

Sådan kan du gøre

Tag lomoen ud af køleskabet inden, den skal nydes. Server pølsen på en tapas tallerken, brug den i madkassen eller tag den med på vandreturen. 

Ingredienser:

Svinemørbrad fra Pata Negra de Iberico Bellota, havsalt, paprika, sukker, hvidløg. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1312kj/315kcal, Fedt 19,4g, heraf mættede fedtsyrer 6,3g, Kulhydrat <0,8g, heraf sukkerarter <0,8g, Protein 39g, Salt 0,9g.

Leveres som kølevare.

985 kr. pr. kg