Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Rigtigmad

Middagspølse af Økologisk Dansk gris m/ Varme Krydderier

4 stk., 280 gram

Medlemspris
DKK 42,75
Normalpris
DKK 49,50
Bliv medlem og spar DKK 6,75,- på denne vare.

Beskrivelse

I vores optik er en pølse noget dyrebart. Et stykke godt håndværk, der gør godt kød fra gode dyr, opdrættet af gode mennesker til en endnu større oplevelse end det er at spise kødet i sig selv. Vi bruger typisk den forreste del af dyret bl.a. boven, da kødet her er rigt på det fedt og det bindevæv der skal til for at skabe en god pølse. Kødet hakkes og krydres med havsalt og varme krydderier bl.a. kanel, peber og allehånde, hvorefter den stoppe i naturtarm, røges, koges og tørres let.

Den gode historie

Thomas Flytkjær laver vore middagspølser af kødet fra økologiske grise fra Friland, som er godkendte af Dyrenes Beskyttelse. Pølsen består af virkelig gode og rene råvarer. Ingen mel, nitritsalt, konserveringsmidler eller anden form for kemi. Traditionelt pølsemagerhåndværk tilsat en smule kokkeinnovation. Det er sådan vi synes en pølse skal være. 100 % naturlig og med en tydelig smag af det den er lavet af.

Sådan kan du gøre

Vend pølserne i lidt oliven olie og steg dem ved moderat varme på pande eller på en varm grill 6 - 8 minutter spå hver side ved moderat varme. Prøv vores opskrift på Seriøs Pølseret i Ratatouille.

Ingredienser:

Økologisk svinekød 90%, vand, økologiske krydderier, havsalt. I lammetarm. Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1073kj/239kcal, Fedt 21g, heraf mættede fedtsyrer 12g, Kulhydrat 0-1g, heraf sukkerarter 0g, Protein 16g, Salt 1,7g.

Leveres som frostvare.

152,68 kr. pr. kg