Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Middagspølse af Økologisk Dansk Landand m/ Timian & Æble

4 stk., 240 gram

Pris
DKK 65,53

Beskrivelse

Vi bruger andelår og hakker skindet med for at give farsen det fedt og dermed den saftighed, vi synes en pølse skal have. Andekødet og skindet hakkes og krydres med havsalt, æble, timian og tørrede svampe, hvorefter den stoppes i naturtarm, røges, koges og tørres let.

Den gode historie

Thomas Flytkjær laver vore middagspølser af kødet fra økologiske ænder. Pølsen består af virkelig gode og rene råvarer. Ingen mel, nitritsalt, konserveringsmidler eller anden form for kemi. Traditionelt pølsemagerhåndværk tilsat en smule kokkeinnovation. Det er sådan vi synes en pølse skal være. 100 % naturlig og med en tydelig smag af det den er lavet af.  

I vores optik er en pølse noget dyrebart. Et stykke godt håndværk, der gør godt kød fra gode dyr, opdrættet af gode mennesker til en endnu større oplevelse end det er at spise kødet i sig selv. 

Sådan kan du gøre

Vend pølserne i lidt olivenolie og steg dem ved moderat varme på panden eller på en varm grill,  cirka 6 - 8 minutter på hver side. Server pølsen med en god, grov rødkålssalat med fintsnittet æble, rødløg marineret med hakket merian, stegefedtet fra pølserne og balsamicoeddike, salt og peber. 

Ingredienser:

Andekød* 70 %, andehjerter* 10%, vand, æbler*, svesker*, havsalt, løg*, krydderier*, * = økologisk. I lammetarm*. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1193 kj/286 kcal, Fedt 23g, heraf mættede fedtsyrer 9g, Kulhydrat 4g, heraf sukkerarter 0,3g, Protein 16g, Salt 1,8g.

Leveres som frostvare.

234 kr. pr. kg