Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Middagspølser af Økologisk Dansk kylling m/ Mellemøstlige Krydderier, Oliven & Citron

4 stk., 280 gram

Medlemspris
DKK 49,68
Normalpris
DKK 59,50
Bliv medlem og spar DKK 9,83,- på denne vare.

Beskrivelse

I vores optik er en pølse noget dyrebart. Et stykke godt håndværk, der gør godt kød fra gode dyr, opdrættet af gode mennesker til en endnu større oplevelse end det er at spise kødet i sig selv. I vores kyllingepølser bruger vi kyllingelår og hakker samtidig skindet med. Det giver farsen det fedt og dermed den saftighed vi synes de fleste kyllingepølser på markedet mangler. Kyllingekødet og skindet hakkes og krydres med havsalt, hvidløg, oliven, citronskal, libanesisk seven spice krydderi, hvorefter den stoppe i naturtarm, røges, koges og tørres let.

Den gode historie

Thomas Flytkjær laver vore middagspølser af kødet fra økologiske kyllinger. Pølsen består af virkelig gode og rene råvarer. Ingen mel, nitritsalt, konserveringsmidler eller anden form for kemi. Traditionelt pølsemagerhåndværk tilsat en smule kokkeinnovation. Det er sådan vi synes en pølse skal være. 100 % naturlig og med en tydelig smag af det den er lavet af.

Sådan kan du gøre

Vend pølserne i lidt olivenolie og steg dem ved moderat varme på en pande eller på en varm grill, cirka 6 - 8 minutter på hver side. Server pølserne med en god grov salat, eller hjemmelavet fermenteret surkål eller endnu bedre, fermenteret coleslaw. 

Ingredienser:

90% kyllingekød*, vand, 2% oliven*, havsalt, krydderier*. I lammetarm*. * = økologisk.

Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 626 kj/150 kcal, Fedt 8,5g, heraf mættede fedtsyrer 2,5g, Kulhydrat 1,6g, heraf sukkerarter 0g, Protein 16g, Salt 1,8g.

Leveres som frostvare.

177,42 kr. pr. kg