Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Økologisk Leverpostej af Dansk Rigtigmad Gris

400 gram

Medlemspris
DKK 41,94
Normalpris
DKK 49,50
Bliv medlem og spar DKK 7,56,- på denne vare.

 

Beskrivelse

Her har du vores bud på den perfekte leverpostej. Den er lavet af lige dele hakket lever og spæk samt en puré lavet på blomkål, selleri og løg. Heri blandes krydderier, æg, krydderurter og friskhakkede løg. Alt sammen naturligvis økologisk. Leverpostejen er rå og skal bages inden servering. Men så kan du til gengæld også servere den lun for dem, der er så heldige at skulle spise sammen med dig.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene.  

Sådan kan du gøre

Bages direkte fra frost. Tag leverpostejen ud af posen og sæt bakken i den forvarmede ovn i ca. 50-60 min. Tjek med en kniv at den er gennembagt. Lad postejen hvile ca. 15 min. inden den serveres. Kan også snildt nydes kold. 

Ingredienser:

*Svinelever 25%, *svinespæk 25%, *blomkål, *salatløg, *SELLERI, *ÆG, *løg, salt, ansjos, *peber, *korianderfrø, *stødt allehånde, *nelliker, *salvie, *timian, *rosmarin, *merian. (*= økologisk) Altid 100% naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 895 kJ/ 214 kcal, 19,4g fedt heraf 7g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 2,9g, heraf sukkerarter 0,9g, Protein 8g, Salt 1,10g.

Leveres som frostvare.

104,84 kr. pr. kg