Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Økologisk Middagspølse af Naturokse m/ Mild Peberblanding

4 stk., 280 gram

Medlemspris
DKK 38,39
Normalpris
DKK 49,50
Bliv medlem og spar DKK 11,11,- på denne vare.

Beskrivelse

I vores optik er en pølse noget dyrebart. Et stykke godt håndværk, der gør godt kød fra gode dyr, opdrættet af gode mennesker til en endnu større oplevelse end det er at spise kødet i sig selv. Vi bruger typisk den forreste del af dyret bl.a. boven, da kødet her er rigt på det fedt og det bindevæv der skal til for at skabe en god pølse. Kødet hakkes og krydres med havsalt og en blanding 6 forskellige typer peberkorn som blancheres 20 gange, hvorefter den stoppe i naturtarm, røges, koges og tørres let.

Den gode historie

Anders og Rikke hjælper blot naturen lidt på vej, idet dyrene stort set passer sig selv og gør som okser har gjort i tusindevis af år. De dasker rundt og søger føde og gnaver instinktivt det i sig de finder på deres vej. Naturpleje med kvæg er den skånsomste måde at vedligeholde de 27 % af Danmarks areal, som ikke er kultiveret. Dyrene fodres ikke med kraftfoder, og deres kød og fedt er derfor super interessant ud fra en ernæringsmæssig vinkel med et beviseligt højere indhold af vitaminer og omega 3 fedtsyrer. 

Sådan kan du gøre

Vend pølserne i lidt oliven olie og steg dem ved moderat varme på pande eller på en varm grill 6 - 8 minutter på hver side. 

Ingredienser:

90% Økologisk oksekød, vand, økologiske krydderier, havsalt. I lammetarm. 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1073kj/239kcal, Fedt 21g, heraf mættede fedtsyrer 12g, Kulhydrat 0-1g, heraf sukkerarter 0g, Protein 16g, Salt 1,7g.

Leveres som frostvare.

137,10 kr. pr. kg