Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Økologisk Middagspølse af Naturokse m/ Mild Peberblanding

4 stk., 280 gram

Pris
DKK 49,56

Beskrivelse

I vores optik er en pølse noget dyrebart. Et stykke godt håndværk, der gør godt kød fra gode dyr, opdrættet af gode mennesker til en endnu større oplevelse end det er at spise kødet i sig selv. Vi bruger typisk den forreste del af dyret bl.a. boven, da kødet her er rigt på det fedt og det bindevæv der skal til for at skabe en god pølse. Kødet hakkes og krydres med havsalt og en blanding 6 forskellige typer peberkorn som blancheres 20 gange, hvorefter den stoppe i naturtarm, røges, koges og tørres let.

Den gode historie

En Rigtigmad Okse er ikke bare en hvilken som helst okse. Dyrene søges ud blandt udvalgte bønder, hvis holdning til dyrehold stemmer overens med vores forestillinger om, hvordan dyr skal leve. De er 100% økologiske og går på græs den største del af deres liv. For at undgå stress ved unødig transport, er dyrene slagtet lokalt af dygtige fagfolk. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Vend pølserne i lidt oliven olie og steg dem ved moderat varme på pande eller på en varm grill 6 - 8 minutter på hver side. 

Ingredienser:

90% Økologisk oksekød, vand, økologiske krydderier, havsalt. I lammetarm. 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1073kj/239kcal, Fedt 21g, heraf mættede fedtsyrer 12g, Kulhydrat 0-1g, heraf sukkerarter 0g, Protein 16g, Salt 1,7g.

Leveres som frostvare.

177 kr. pr. kg