Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU
SIDSTE BESTILLINGSDAG INDEN JUL & NYTÅR
ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Tilbud
Primavera Bio

Økologisk Salame Dolce

160 gram

Medlemspris
DKK 58,50 DKK 29,25
Normalpris
DKK 65,00
Bliv medlem og spar DKK 35,75,- på denne vare.

Beskrivelse

Salame Dolces er en lille grofthakket tørret salami i bedste italienske stil. Mildt krydret således at den naturlige smag af parmasvinekød ikke overdøves. Pølsen har en perfekt balance mellem kød og fedt, og er naturligvis økologisk. Den er genial som ledsager-snack til et godt glas vin. NB! Bedst før den 2/12, men stadig god herefter.

Den gode historie

At finde godt og velsmagende charcuteri er ikke svært i Italien. Men at finde en god økologisk af slagsen er noget sværere. Vores er lavet af Pedrazzoli familien i Parma regionen i det nordlige Italien. De har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med egne gårde og eget slagteri, der udelukkende producerer økologiske frilands-parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion.

Produkterne er naturligvis fri for kunstige tilsætningsstoffer. Familien tager desuden klimaudfordringen alvorligt og producerer al deres strøm selv ved hjælp af solceller på fabrikkens tag.

Sådan kan du gøre

Brug Salame Dolce som snack eller et hurtigt og praktisk måltid på turen.

Ingredienser:

*Grisekød, *havsalt, *hvidløg *rørsukker, *krydderier * = økologisk. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1536 kJ/ 370 kcal, 30,2g fedt heraf 9,6g mættede fedtsyrer, Kulhydrat <0g, heraf sukkerarter <0g, Protein 27,6g, Salt 3,7g.

Leveres som kølevare.

365,63 kr. pr. kg