Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Økologisk Salame Dolce

Medlemspris
DKK 53,16
Normalpris
DKK 65,00
Bliv medlem og spar DKK 11,84,- på denne vare.

Beskrivelse

Salame Dolces er en lille grofthakket tørret salami i bedste italienske stil. Mildt krydret således at den naturlige smag af parmasvinekød ikke overdøves. Pølsen har en perfekt balance mellem kød og fedt, og er naturligvis økologisk. Den er genial som ledsager-snack til et godt glas vin.

Den gode historie 

At finde godt og velsmagende charcuteri er ikke svært i Italien. Men at finde en god økologisk af slagsen er noget sværere. Vores er lavet af Pedrazzoli familien i Parma regionen i det nordlige Italien. 

De har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med egne gårde og eget slagteri, der udelukkende producerer økologiske frilands-parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion.

Produkterne er naturligvis fri for kunstige tilsætningsstoffer. Familien tager desuden klimaudfordringen alvorligt og producerer al deres strøm selv ved hjælp af solceller på fabrikkens tag. 

Det kan du gøre

Brug Salame Dolce som snack eller et hurtigt og praktisk måltid på turen. 

Ingredienser: *Grisekød, *havsalt, *hvidløg *rørsukker, *krydderier * = økologisk.

Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g: Energi 1536 kJ/ 370 kcal, 30,2g fedt heraf 9,6g mættede fedtsyrer, Kulhydrat <0g, heraf sukkerarter <0gProtein 27,6g, Salt 3,7g.

Denne vare leveres som kølevare.

332,26 kr. pr. kg