Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Primavera Bio

Økologisk Salame Finocchiona

160 gram

Medlemspris
DKK 58,50
Normalpris
DKK 65,00
Bliv medlem og spar DKK 6,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores Finocchiona er naturligvis økologisk og er lavet på oprindelses-beskyttet parmasvinekød fra fritgående grise. Pølsen har en perfekt balance mellem kød og fedt. Krydret til perfektion og velsignet med den karakteristisk duft og smag af fennikel, samt en intens dyb smag af lufttørret kvalitets grisekød.

Den gode historie

At finde godt og velsmagende charcuteri er ikke svært i Italien. Men at finde en god økologisk af slagsen er noget sværere. Vores er lavet af Pedrazzoli familien i Parma regionen i det nordlige Italien. De har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med egne gårde og eget slagteri, der udelukkende producerer økologiske frilands-parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion. Produkterne er naturligvis fri for kunstige tilsætningsstoffer. Familien tager desuden klimaudfordringen alvorligt og producerer al deres strøm selv ved hjælp af solceller på fabrikkens tag. 

Sådan kan du gøre

Brug pølsen som snack, på oste/pølsebordet eller prøv følgende. Lav en salat af fint høvlet fennikel og salatløg, vendt sammen med et bundt plukket kørvel, en bakke hhv. skyllet spæd spinat og ditto feldsalat. Befri Finocchiona’en for skindet og skær først 2 - 4 mm tykke skiver af pølsen og skær derefter skiverne i stifter og vend den i salaten med citronsaft og jomfru olivenolie. HUSK SALT OG PEBER.

Ingredienser:

*Grisekød, *havsalt, *rørsukker, *fennikelfrø, *krydderier * = økologisk. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1459 kJ/ 352 kcal, 27,90 g fedt heraf 9,72g mættede fedtsyrer, Kulhydrat <0 g, heraf sukkerarter <0g, Protein 15,5g, Salt 3,6g.

Leveres som kølevare.

365,63 kr. pr. kg