Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Primavera Bio

Økologisk Salame m/Hvidløg

160 gram

Medlemspris
DKK 53,16
Normalpris
DKK 65,00
Bliv medlem og spar DKK 11,84,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores hvidløgssalami er naturligvis økologisk og er lavet på oprindelses-beskyttet parmasvinekød fra fritgående grise. Pølsen har en perfekt balance mellem kød og fedt. Krydret til perfektion og velsignet med den karakteristisk duft og smag af hvidløg, samt en intens dyb smag af lufttørret kvalitets grisekød.

Den gode historie

At finde godt og velsmagende charcuteri er ikke svært i Italien. Men at finde en god økologisk af slagsen er noget sværere. Vores er lavet af Pedrazzoli familien i Parma regionen i det nordlige Italien. De har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med egne gårde og eget slagteri, der udelukkende producerer økologiske frilands-parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion. Produkterne er naturligvis fri for kunstige tilsætningsstoffer. Familien tager desuden klimaudfordringen alvorligt og producerer al deres strøm selv ved hjælp af solceller på fabrikkens tag.

Sådan kan du gøre

Brug hvidløgssalamien som snack eller et hurtigt og praktisk måltid på turen, eller brug den til at pifte salater og grøntsagsretter op med. 

Ingredienser:

*Grisekød, *havsalt, *hvidløg *rørsukker, *krydderier * = økologisk. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1863 kJ/ 448 kcal, 31,5g fedt heraf 11,6g mættede fedtsyrer, Kulhydrat <0g, heraf sukkerarter <0g, Protein 27,6g, Salt 4,7g.

Leveres som kølevare.

332,26 kr. pr. kg