Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Økologisk Salame m/trøffel, 160 gram

Medlemspris
DKK 69,18
Normalpris
DKK 85,00
Bliv medlem og spar DKK 15,83,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores trøffelsalami er naturligvis økologisk og er lavet på oprindelses-beskyttet parmasvinekød fra fritgående grise. Pølsen har en perfekt balance mellem kød og fedt. Krydret til perfektion og velsignet med den karakteristisk duft og smag af fennikel, samt en intens dyb smag af lufttørret kvalitets grisekød. 

Den gode historie 

At finde godt og velsmagende charcuteri er ikke svært i Italien. Men at finde en god økologisk af slagsen er noget sværere. Vores er lavet af Pedrazzoli familien i Parma regionen i det nordlige Italien. 

De har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med egne gårde og eget slagteri, der udelukkende producerer økologiske frilands-parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion.

Produkterne er naturligvis fri for kunstige tilsætningsstoffer. Familien tager desuden klimaudfordringen alvorligt og producerer al deres strøm selv ved hjælp af solceller på fabrikkens tag. 

Det kan du gøre

Brug Salame Dolce som snack eller et hurtigt og praktisk måltid på turen.  

Ingredienser: *Grisekød, *havsalt, *sort trøffel *rørsukker, *krydderier * = økologisk.

Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g: Energi 1459 kJ/ 359 kcal, 27,6g fedt heraf 9,7g mættede fedtsyrer, Kulhydrat <0g, heraf sukkerarter <0gProtein 27,6g, Salt 3,9g.

Denne vare leveres som kølevare.

432,36 kr. pr. kg