Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Økologisk Stenovnsrøget Spegepølse, 275 gram

Medlemspris
DKK 56,66
Normalpris
DKK 69,95
Bliv medlem og spar DKK 13,29,- på denne vare.

Beskrivelse

Her har du en spegepølse i traditionel forstand, med de åbenlyse fordele ift. dyrevelfærd, smag og ikke mindst for miljøet, en pølse lavet på økologiske råvarer har. Pølsen her, på gris og krydderier indeholder ikke andre konserveringsmidler end salt. 

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Udover at bruge pølsen som man traditionelt gør, kan den skæres i stave og tages med på farten, sammen med et par kogte æg og lidt grøntsagsstave.  

IngredienserSvinekød* 67%, oksekød* 26%, salt, krydderiblanding*(indeholder SENNEPSMEL*), starterkultur*. Ikke spiselig tarm. Røget.*= Økologisk oprindelse. 

Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100gEnergi 1367kj/325kcal, Fedt 26g, heraf mættede fedtsyrer 11g, Kulhydrat 1,7g, heraf sukkerarter 0,5g, Protein 21g, Salt 2,9g.

Denne vare leveres som kølvare.

206,06 kr. pr. kg