Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Økologisk Stenovnsrøget Spegepølse med Ramsløg, 275 gram

Medlemspris
DKK 56,66
Normalpris
DKK 69,95
Bliv medlem og spar DKK 13,29,- på denne vare.

Beskrivelse

En spegepølse på økologisk oksekød og ditto grisekød. Pølsen er smagssat med hvidløg & ramsløg. Perfekt for dig, der trænger til variation i madpakken eller på frokostbordet.

Den gode historie

En Rigtigmad Okse er ikke bare en træt malkeko, men er af en decideret kødkvægsrace. Det vil sige, at den er perfekt til at omsætte græs til velsmagende, fedtmarmoreret kød. Dyrene søges ud blandt udvalgte bønder, hvis holdning til dyrehold stemmer overens med vores forestillinger om hvordan dyr skal leve. De er 100% økologiske og går på græs den største del af deres liv. For at undgå stress ved unødig transport, er dyrene slagtet lokalt af dygtige fagfolk. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Udover at bruge pølsen som man traditionelt gør, kan den skæres i stave og tages med på farten, sammen med et par kogte æg og lidt grøntsagsstave.   

IngredienserSvinekød* 67%, oksekød* 26%, salt, krydderiblanding*(indeholder SENNEP*), løg, hvidløg, ramsløg, starterkultur*. Ikke spiselig tarm. Røget og tørret.*= Økologisk oprindelse. 

Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100gEnergi 1032kj/250kcal, Fedt 16g, heraf mættede fedtsyrer 2,4g, Kulhydrat 3,5g, heraf sukkerarter 2,7g, Protein 22g, Salt 4,1g.

Denne vare leveres som kølvare.

206,06 kr. pr. kg