Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Økologiske Frikadeller m/ Rosmarin

8 stk., 480 gram

Medlemspris
DKK 71,55
Normalpris
DKK 79,50
Bliv medlem og spar DKK 7,95,- på denne vare.

Beskrivelse

Frikadellerne her er lavet på næsten klassisk vis. Dog har vi undladt at tilsætte mel og mælk, så dem der gerne vil undgå det, også kan være med. Dem der ingen problemer har med den slags vil aldrig bemærke at det “mangler”. Udover økologiske æg og løg har vi smagt frikadellerne til med reven muskatnød og rosmarin, som understreger og komplimenterer de gode råvarer. Derudover så er prisen kun 11,61 kr per. stk. Gode økologiske frikadeller til den pris, det finder man vist ikke så mange andre steder.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde, drevet af bønder der passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Lad frikadellerne tø op i køleskabet natten over. Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks. som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem eller server dem med kål i kål: Smørdampet spidskål vendt med en puré lavet på blomkål med lidt muskatblomme & reven citronskal.

Ingredienser:

60% *svinekød, *ÆG, *løg, *bacon, *hvidløg, *DIJON SENNEP (vand, SENNEPSFRØ, brændevinseddike, havsalt), *citronskal, *rosmarin, *muskatnød, *peber. * = økologisk. Altid 100% naturligt.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 688 kJ/ 164 kcal, 10,3 g fedt heraf 3,7g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 3,0g, heraf sukkerarter 1,0g, Protein 15,3g, Salt 0,29g

Leveres som frostvare.

149,06 kr. pr. kg