Frikadellerne her er lavet på næsten klassisk vis. Dog har vi undladt at tilsætte mel og mælk, så dem der gerne vil undgå det, også kan være med. Dem der ingen problemer har med den slags vil aldrig bemærke at det “mangler”. Vi rører det hakkede grisekød med blandt andet økologiske æg, løg, salt og peber. Der er 4 dejlige deller i hver indpakning.
Den gode historie
En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde, drevet af bønder der passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.
Sådan kan du gøre
Lad frikadellerne tø op i køleskabet natten over. De kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks. som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem eller server dem med en gang stuvede grøntsager som f.eks. gulerødder, blomkål og grønærter vendt i en fin puré af blomkål, blendet med smør eller olivenolie og vendt med masser af friskhakket persille
Ingredienser:
*69,2% svinekød, *ÆG, *løg, *bacon (brystflæsk fra gris, salt, vand), *DIJON SENNEP ( vand, SENNEPSFRØ, brændevinseddike, havsalt),*hvidløg, salt (ikke jodberiget) *sort peber *=økologisk. Altid 100 % naturligt indhold.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 725 kJ/ 173 kcal, 11,2 g fedt heraf 4,0g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 1,8g, heraf sukkerarter 0,7g, Protein 16,7g, Salt 0,48g.