Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rævhede Naturprodukter

Hjortespegepølse m/Hvidløg

300 gram

Pris
DKK 64,00

Beskrivelse

Vores hjortespegepølse fra Rævhede med hvidløg er en forholdsvis mild og mager pølse med et fedtindhold på kun 10 %. Du får et strejf af hvidløg, men man er ikke er i tvivl om, at det er smagen af hjort, der er i centrum. Hjortekød indeholder en række essentielle vitaminer, mineraler og sunde fedtsyre såsom omega-3 og -6, samt et højt proteinindhold.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket.

Ingredienser:

Hjortekød, salt, krydderier (hvidløg 0,3 %, peber), kartoffelfibre, sukker. Altid 100% naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 504 kJ/120 kcal Protein 25,1 g Fedt 10,8 g, heraf mættet fedt 5,2 g Kulhydrater 0,2 g, heraf sukker arter 0,2 g Salt 2,8 g

Leveres som kølevare.

213,33 kr. pr. kg