Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Lomo Bellota af Fritgående Agernfodret Spansk Sortfodsgris

300 - 400 gram

Pris
DKK 229,25

Beskrivelse

Skær grisefilet krydres med hvidløg og sød paprika og stoppes i naturtarm, hvorefter den lufttørres i 7 - 9 mdr. Intet andet ud over traditionelt håndværk, krydderier, kød og tid. Betegnelsen Nature indikerer, at der ikke anvendes konserveringsmidler og nitrit, farvestoffer eller surhedsregulerende midler. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Sortfodsgrisene også kendt som Pata Negra de Iberico lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og hver gris har 2 hektar natur til deres rådighed. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, de selv finder, og de tager på den diæt ca 1 kg på hver dag. Kombinationen sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. Kun denne kvalitet får betegnelsen Bellota, som betyder agern på spansk. Grisene er ved slagtning 18-24 måneder og vejer op mod 200 kg modsat en dansk gris, der slagtes i en alder af 5 måneder med en vægt på ca 80 kg.

Sådan kan du gøre

Tag lomoen ud af køleskabet inden, den skal nydes. Server pølsen på en tapas tallerken, brug den i madkassen eller tag den med på vandreturen.

Ingredienser:

Svinemørbrad fra Pata Negra de Iberico Bellota, havsalt, paprika, sukker, hvidløg. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1316kj/315kcal, Fedt 28,4g, heraf mættede fedtsyrer 8,6g, Kulhydrat <0,4g, heraf sukkerarter 1,22mg, Protein 37,5g, Salt 1,12g

Leveres som kølevare.

655 kr. pr. kg