Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Steensgaard

Økologisk Salami af Okse

ca. 300 gram

Medlemspris
DKK 81,00
Normalpris
DKK 90,00
Bliv medlem og spar DKK 9,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Steensgaards oksesalami består, som navnet siger af græsfodret oksekød, krydderier samt honning. Alt sammen af økologisk oprindelse. Pølsen røges og lufttørres i ca. 10 uger, før den er klar til dig. Salamien smager af præcist det, den er lavet af, oksekød fra dyr opdrættet så ustresset og naturligt som overhovedet muligt, understøttet af krydderier og røg i den helt perfekte dosering, således at det ikke overdøver råvaren.

Den gode historie

Sydfynske Steensgaard er et økologisk princip-landbrug med en klar vision om, at genetablere forbindelsen mellem mennesker og mad ved, at fejre friske råvarer og genoplive godt håndværk med respekt for dyr og natur. De økologiske anguskvæg lever et frit udeliv på Steensgaards marker, og bliver udelukkende fodret med græs. Kvæget bliver nedlagt med riffel og slagtet i eget slagtehus, på den måde sikres det, at dyret ikke stresses forud for slagtningen. Kombinationen af græsfodring, et frit- og aktivt udeliv og stressfri slagtning betyder, at kødet får en optimal fedtsyresammensætning med essentielle omega 3- og 6 fedtsyrer, en fantastisk marmorering, og er af en kvalitet, som er helt enestående. Evt. supplerende foder produceres selv på gårdens jorde.

Kødet forvandles af håndværksslagteren til charcuteri og pølser ved hjælp af gamle håndværkstraditioner som bl.a. varmslagtning, der overflødiggør brugen af kunstige tilsætningsstoffer og bindemidler. Charcuteriet modnes i underjordiske modningsrum, indtil det har den helt perfekte smag og konsistens, og alle grøntsager, krydderurter mm. høstes i egne køkkenhaver.

Sådan kan du gøre

Brug den tørrede salami i madpakken, på farten eller som en nem, lækker og naturlig sund snack.

Ingredienser:

Oksekød*, krydderier*, honning*, starterkulturer (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som kølevare.

270,00 kr. pr. kg