Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Steensgaard

Økologisk Salami m/Havsalt

ca. 180 gram

Medlemspris
DKK 54,00
Normalpris
DKK 60,00
Bliv medlem og spar DKK 6,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Steensgaards salami med havsalt laves af grisekød fra egen produktion, smagt til med havsalt, sort peber, honning og hvidvin, alt sammen naturligvis økologisk. Pølsen modnes med naturlig skimmel og lufttørres i ca. 6 uger. Den smager af godt grisekød fra dyr opdrættet så ustresset og naturligt som overhovedet muligt, blot understreget af en mild krydring og havsalt.

Den gode historie

Sydfynske Steensgaard er et økologisk princip-landbrug med en klar vision om, at genetablere forbindelsen mellem mennesker og mad ved, at fejre friske råvarer og genoplive godt håndværk med respekt for dyr og natur. De økologiske anguskvæg lever et frit udeliv på Steensgaards marker, og bliver udelukkende fodret med græs. Kvæget bliver nedlagt med riffel og slagtet i eget slagtehus, på den måde sikres det, at dyret ikke stresses forud for slagtningen. Kombinationen af græsfodring, et frit- og aktivt udeliv og stressfri slagtning betyder, at kødet får en optimal fedtsyresammensætning med essentielle omega 3- og 6 fedtsyrer, en fantastisk marmorering, og er af en kvalitet, som er helt enestående. Evt. supplerende foder produceres selv på gårdens jorde.

Kødet forvandles af håndværksslagteren til charcuteri og pølser ved hjælp af gamle håndværkstraditioner som bl.a. varmslagtning, der overflødiggør brugen af kunstige tilsætningsstoffer og bindemidler. Charcuteriet modnes i underjordiske modningsrum, indtil det har den helt perfekte smag og konsistens, og alle grøntsager, krydderurter mm. høstes i egne køkkenhaver.

Sådan kan du gøre

Brug den tørrede pølse i madpakken, på farten eller som en nem, lækker og naturlig sund snack.

Ingredienser:

Svinekød (96%), havsalt, sort peber*, HVIDVIN*, honning*, hvidløgspuré*, starterkulturer (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 442 kcal/ 1831 kJ, Fedt 36,8g, Heraf mættede fedtsyrer 14,32g, Kulhydrater 0,7g, Heraf sukkerarter <0,1g, Protein 26,9g, Kostfibre <0,5g, Salt 0,004g.

Leveres som kølevare.

300,00 kr. pr. kg