Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rævhede Naturprodukter

Vildsvinespegepølse

300 gram

Pris
DKK 64,00

Beskrivelse

Vildsvinespegepølsen fra Rævhede er lavet på halvt, relativt magert hjortekød og halvt relativt fedt vildsvinekød, der understøttes af oregano og lidt hvidløg. Resultatet bliver en saftig og smagfuld spegepølse, der er saftig, rund og imødekommende i smagen.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket. 

Sådan kan du gøre

Husk at en god og velsmagende pølse har flere anvendelsesmuligheder end blot i madpakken. Tænk, skiver på tapas-anretningen eller som små snacks.

Ingredienser:

Vildsvinekød (50 %), hjortekød (50 %), salt, oregano, (hvidløg 0,3 %), kartoffelfibre, glukose. Altid 100% naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 504 kJ/120 kcal, Protein 25,1 g, Fedt 10,8 g, heraf mættet fedt 5,2 g, Kulhydrater 0,2 g, heraf sukker arter 0,2 g, Salt 2,8 g

Leveres som kølevare.

213,33 kr. pr. kg