Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rævhede Naturprodukter

Vildtrullepølse

250 gram

Pris
DKK 64,00

Beskrivelse

Vores vildtrullepølse fra Rævhede laves på hjorte samt griseslag, der saltes og krydres med en blanding af løg, peber, persille, oregano og enebær. Det er blanding, som sammen med kogningen i vildtfond understøtter vildtsmagen og giver en utrolig kraftfuld smag. Kød af fritgående vildt er nok det tætteste man kommer på den kost, mennesket har spist de sidste 2,5 millioner år, idet dyrene selv finder deres føde og lever, som de altid har gjort.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket. 

Sådan kan du gøre

Skær rullepølsen i ikke alt for tynde skiver og nyd den på rugbrød med en god krydderfedt og et streg sennep.

Ingredienser:

Svineslag, 30% hjortekød/slag, løg, persille, enebær, oregano, sort peber, hvid peber, gelatine, sukker. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1498 kJ/ 358 kcal, 25g fedt heraf 13g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 1g, heraf sukkerarter 0,1g, Protein 13,3g, Salt 2,5g.

Leveres som frostvare.

256 kr. pr. kg