Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rævhede Naturprodukter

Røget Andebryst fra Berberiand

300 gram

Pris
DKK 96,00

Beskrivelse

Berberianden er kendt for sit mørke, fedtmarmorerede kød og sit fyldige bryst. Den konstellation gør berberiandebrystet perfekt til røgning. Brysterne tørsaltes og ryges nænsomt.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket.

Sådan kan du gøre

Skær det røgede andebryst i tynde skiver, evt. diagonalt. Det gør sig storartet på tapas-bordet eller som en god snack til et godt glas vin. I Frankrig ser man ofte tørret eller røget andebryst optræde i grønne salater, f.eks. med figner, grønne bønner og valnødder vendt i en skøn vinaigrette på rødvinseddike, skalotteløg og valnøddeolie.

Ingredienser:

Røget Andebryst fra Berberiand. Altid 100 % naturligt indhold

Leveres som frostvare.

320 kr. pr. kg