Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Centralrøgeriet

Røget Makrel, Hel

300 - 350 gram

Medlemspris
DKK 33,86
Normalpris
DKK 49,50
Bliv medlem og spar DKK 15,64,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores makrel er MSC certificeret. Makrellerne renses omhyggeligt og saltes herefter, inden de hænges på tørrings-kroge. Når makrellerne har tørret, det de skal, bliver de varmrøget over bøgeflis, indtil de er præcist tilberedte, saftige, gyldne og lækre.

Den gode historie

Søskendeparret Kenneth og Karina er anden generation på Centralrøgeriet, hvor kold og varmrøgning på traditionel vis, uden brug af nymodens aggregater, mestres til perfektion. Men uden en eminent råvare, kæmper selv den bedste håndværker forgæves. Derfor har Kenneth selv taget turen til Skotland for at opstøve de bedste samarbejdspartnere, som kan skaffe netop de makreller, der har præcist den størrelse og den fedme, der egner sig bedst til varmrøgning. Fisken fanges med en skånsom fangstmetode, der sikrer at havmiljøet skånes og ikke mindst, at fisken ikke beskadiges. Makrellerne er meget rig på de essentielle omega 3 fedtsyrer.

Sådan kan du gøre

Lun evt. de hele makreller i ovnen ved 120 grader i 8 - 10 minutter. Vip derefter fileterne af rygbenet, fjern skindet og bugbenene imens fisken er varm. Det er det tidspunkt, hvor skindet og benene nemmest slipper kødet. Server på klassisk vis med røræg eller æggestand og med masser af frisk snittet purløg.

Ingredienser:

MAKREL (Scomber Scombrus), salt, røg. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1220 kJ/292 kcal, Fedt 24g, heraf mættede fedtsyrer 5,4g, Kulhydrat 0g, heraf sukkerarter 0g, Protein 19g, Salt 1g

Leveres som frostvare.

104,21 kr. pr. kg