Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Centralrøgeriet

Røget Makrelfilet m/ Peber

2 stk., 250 gram

Pris
DKK 40,00

Beskrivelse

Vores makrel er MSC certificeret. Efter makrellerne er blevet rensede og håndfileterede, bliver de saltet og drysset med knuste peberkorn. Derefter lægges de på riste og tørres let, så kødet bliver fast. Når makrelfileterne har tørret, det de skal, bliver de varmrøget over bøgeflis til, de er gyldne og lækre.

Den gode historie

Søskendeparret Kenneth og Karina er anden generation på Centralrøgeriet, hvor kold og varmrøgning på traditionel vis, uden brug af nymodens aggregater, mestres til perfektion. Men uden en eminent råvare, kæmper selv den bedste håndværker forgæves. Derfor har Kenneth selv taget turen til Skotland for at opstøve de bedste samarbejdspartnere, som kan skaffe netop de makreller, der har præcist den størrelse og den fedme, der egner sig bedst til varmrøgning. Fisken fanges med en skånsom fangstmetode, der sikrer at havmiljøet skånes og ikke mindst, at fisken ikke beskadiges. Makrellerne er meget rig på de essentielle omega 3 fedtsyrer.

Sådan kan du gøre

Sæt fileterne i en lun ovn ved ca. 90 grader. Rør en dej af friske æg, frisk snittet purløg, den revne gule skal af en citron, salt, peber og lidt reven muskatnød. Steg små gyldne pandekager af dejen. Træk skindet af makrelfileterne og bræk nænsomt kødet i mindre stykker. Rør stykkerne med agurk i fine tern, fed creme fraiche, salt, peber, en knivspids chiliflager og friskklippet karse. Rul de lune æggepandekager om en klat af fyldet og server straks.

Ingredienser:

Makrel (Scomber Scombrus), salt, peber, røg. Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1220 kJ/291 kcal, Fedt 24g, heraf mættede fedtsyrer 5,4g, Kulhydrat <0,5g, heraf sukkerarter 0g, Protein 19g, Salt 1g

Leveres som frostvare.

160 kr. pr. kg