Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Vi har krympet vores populære fiskefrikadeller, så madpakke-pakkeriet bliver nemt at gøre lidt ekstra sundt og smagfuldt. Torskekødet, der udgør basen i vore fiskefrikadeller, stammer fra arktisk linefanget torsk, og laksen kommer fra de store fjorde i det nordlige Island, hvor tidevand og havstrømmene sikrer optimale vækstbetingelser for fiskene. Så her får du en lækker fiskefrikadelle af torsk med små stykker af laks i.

Den gode historie

Vi mener, at når der står fiskefrikadelle på pakken, så skal der også være overvjende fisk i dellen. Basisfarsen udgøres af  50% letsaltet, MSC certificeret, atlantisk torsk som blandes med  20% islandsk laks. Laksen er grofthakket, hvilket tydeligt kan ses i farsen. Resten fordeler sig på æg, løg, krydderier, persille, dild, hvidløg, olivenolie samt ganske lidt kartoffelmel til at sikre, at at dellerne opleves saftige. 

Sådan kan du gøre

Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem eller lav en gang bløde løg med smør, som du tilsætter masser af spinat og bredbladet persille samt et skvæt citronsaft i sidste øjeblik.

Rigtigmad

Små Fiskefrikadeller af Linefanget Alaska Torsk m/ Islandsk Laks

20 stk., 500 gram

65,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Kun 29,- i fragt

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

Beskrivelse

Vi har krympet vores populære fiskefrikadeller, så madpakke-pakkeriet bliver nemt at gøre lidt ekstra sundt og smagfuldt. Torskekødet, der udgør basen i vore fiskefrikadeller, stammer fra arktisk linefanget torsk, og laksen kommer fra de store fjorde i det nordlige Island, hvor tidevand og havstrømmene sikrer optimale vækstbetingelser for fiskene. Så her får du en lækker fiskefrikadelle af torsk med små stykker af laks i.

Den gode historie

Vi mener, at når der står fiskefrikadelle på pakken, så skal der også være overvjende fisk i dellen. Basisfarsen udgøres af  50% letsaltet, MSC certificeret, atlantisk torsk som blandes med  20% islandsk laks. Laksen er grofthakket, hvilket tydeligt kan ses i farsen. Resten fordeler sig på æg, løg, krydderier, persille, dild, hvidløg, olivenolie samt ganske lidt kartoffelmel til at sikre, at at dellerne opleves saftige. 

Sådan kan du gøre

Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem eller lav en gang bløde løg med smør, som du tilsætter masser af spinat og bredbladet persille samt et skvæt citronsaft i sidste øjeblik.

Ingredienser:

TORSK (Gadus Morhua), LAKS (Salmo Salar), vand, *kartoffelmel, *ÆGGEHVIDER, *ÆG, *løg, *olivenolie, *dijon SENNEP, *dild, *persille, *peber, *hvidløg. * = økologisk. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 960kj/230kcal, Fedt 11g, heraf mættede fedtsyrer 1,8g, Kulhydrat 12g, heraf sukkerarter <0,5g, Protein 14g, Salt 1,4g.

Leveres som frostvare.

130 kr. pr. kg