Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

I Hafnafjordur, nær Reykjavik, håndfileterer, salter og varmryger Birgir Sværd Johansson vores islandsk producerede laks. Her bruges ikke nogen nemme eller kunstige genveje, blot en formidabel råvare blot tilsat havsalt, knuste sorte peberkorn samt godt gammeldags håndværk i alt sin enkelthed.

Den gode historie

Vores laks kommer fra de store fjorde i det nordlige Island, hvor tidevand og havstrømmene sikre, at fiskene hele tiden arbejder, hvorved fedtet integreres i kødet. Det iskolde vand sørger for, at lakselusen, den største årsag til brug af gift og kemi i lakseindustrien, trives dårligt, og den miljøskadende behandling mod den, kan derfor undgås. Foderet består for den overvejende del af overskud fra en igangværende, bæredygtig fiskeproduktion og er således meget tæt på laksens naturlige føde. 

Sådan kan du gøre

Skær fisken i lige store skiver på tværs. Varm forsigtigt laksen i ovnen ved ca 60 grader. Tilbered imens en god cremet røræg tilberedt med lidt sauterede røde peberfrugter skåret i fine tern. Tag laksen ud og fjern skindet og anret stykkerne med rørægget og lidt fint snittet purløg. 

Rigtigmad

Varmrøget Islandsk Laks med Peber

300 gram

88,50
Created with Lunacy Leveringspriser

Kun 29,- i fragt

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

Beskrivelse

I Hafnafjordur, nær Reykjavik, håndfileterer, salter og varmryger Birgir Sværd Johansson vores islandsk producerede laks. Her bruges ikke nogen nemme eller kunstige genveje, blot en formidabel råvare blot tilsat havsalt, knuste sorte peberkorn samt godt gammeldags håndværk i alt sin enkelthed.

Den gode historie

Vores laks kommer fra de store fjorde i det nordlige Island, hvor tidevand og havstrømmene sikre, at fiskene hele tiden arbejder, hvorved fedtet integreres i kødet. Det iskolde vand sørger for, at lakselusen, den største årsag til brug af gift og kemi i lakseindustrien, trives dårligt, og den miljøskadende behandling mod den, kan derfor undgås. Foderet består for den overvejende del af overskud fra en igangværende, bæredygtig fiskeproduktion og er således meget tæt på laksens naturlige føde. 

Sådan kan du gøre

Skær fisken i lige store skiver på tværs. Varm forsigtigt laksen i ovnen ved ca 60 grader. Tilbered imens en god cremet røræg tilberedt med lidt sauterede røde peberfrugter skåret i fine tern. Tag laksen ud og fjern skindet og anret stykkerne med rørægget og lidt fint snittet purløg. 

Ingredienser:

LAKS (Salmo Salar), salt, peber. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 953kj/227kcal, Fedt 14,5g, heraf mættede fedtsyrer 2,4g, Kulhydrat 0g, heraf sukkerarter 0g, Protein 22,7g, Salt 2g. 

Leveres som frostvare.

295 kr. pr. kg