Vores vildtgrillpølse fra Rævhede laves af de ureelle og proteinrige udskæringer fra hjorten. Kødet hakkes med vildsvinekød, grisespæk og blandes med salt og krydderier, som ingefær, muskatnød, koriander og chili. Pølserne stoppes, ryges og koges. Resultatet bliver en lidt stærk, særdeles smagfuld og saftig pølse.
Den gode historie
Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket.
Sådan kan du gøre
Vend pølserne i lidt olivenolie og steg dem ved moderat varme på en pande eller på en varm grill, cirka 6 - 8 minutter på hver side. Server pølserne med en god grov salat, eller hjemmelavet fermenteret surkål eller endnu bedre, fermenteret coleslaw.