Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-
Tilbud Stop madspild
Rigtigmad

Flæsk i skiver af Økologisk Dansk Gris

500 gram

Pris
DKK 60,50 DKK 49,50

Beskrivelse

Flæsk i skiver fra dansk økologisk gris. Flæsk skæres fra en federe del af grisen, så man skal være opmærksom på, at der kan være en del fedt på. Det garanterer dog bare det saftigste og mest smagfulde resultat. Disse stykker flæsk i skriver har ikke begrænset holdbarhed. Men da vi fik mulighed for, at lave en sær-bestilling hos vores producent tænkte vi, at det skulle komme dig til gode, og sælger dem derfor her til en særlig pris. BEGRÆNSET ANTAL / KOMMER IKKE IGEN.

Den gode historie

Vores økologiske grise vokser op i Brørup i Jylland hos Anita og hendes lille familie. Familiens gård, Flintholm, skiller sig lidt ud fra andre gårde, der opdrætter grise. De sædvanlige enorme staldbygninger udmærker sig ved deres manglende tilstedeværelse, for markgrisene vokser op på de åbne marker, hvor der er masser af plads til leg og frihed, 365 dage om året. Når vejret driller, har de adgang til hytter med masser af dejlig halm. 

Livet som markgris starter i en hytte i forefolden. Her går de sammen med deres mor, indtil de er ca. 7 uger gamle. På det tidspunkt er den lille markgris nemlig stor nok til, at klare sig uden sin mor. Herefter kommer markgrisen over i den store fold, hvor hver markgrishar mindst 100 kvm at boltre sig på. Markgrisene vokser op i trygge og kendte rammer med masser af frisk luft, ingen stress og med trynen i jorden.

Sådan kan du gøre

N/A, da dette er et tidsbegrænset produkt.

Ingredienser:

Økologisk Grisekød. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

99 kr. pr. kg