Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

De økologiske danske kyllinger får lov at gå dobbelt så lang tid som sædvanlige konventionelle staldkyllinger. Derfor opleves deres kød saftigere, mere smagfuldt og med meget mere struktur. Kyllingerne har under deres opvækst rigeligt med plads, og er konstant i bevægelse, når de efterligner deres natur og skraber i deres strøelse. Husk at en kylling, der har levet et rigtigt kyllingeliv når at opbygge muskelstruktur, og opfører sig ikke helt som de konventionelle 30 dages kyllinger. Brystet er lyst, og lårene er smukke mørke.

Den gode historie

Rigtigmad er gået i samarbejde med et par vaskeægte nordjyske råvarer-nørder, i håb om at lave den bedste kylling på det danske marked. Christian & Elias er begge uddannede økologiske landmænd fra Kalø Landbrugsskole. De har startet deres produktion i frustration over den gængse standard af fjerkræ på hylderne. De mener, at des tættere en kylling kan agere, som den ville i naturen, jo bedre bliver kvaliteten af kyllingens kød, og vi kunne ikke være mere enige. Så sammen har vi startet en proces for at sikre Rigtigmad’s kunder Danmarks bedste kyllinge-oplevelse på alle parametre, og vi glæder os til at tage jer med på en spændende rejse. Det bliver en rejse, der kommer til at handle om innovation, velsmag, god smag i munden både hvad angår dyrevelfærd, ernæring og en bæredygtig produktion. Kyllingerne er af racen Hubbard, og stammer fra økologiske danske forældredyr. De går i en stor stald til de er ca. tre uger gamle, hvorfra de under normale forhold, når der ikke hersker Fugleinfluenza, har adgang til 15000 kvm skov og udendørsliv, hvor de frit kan skrabe efter føde, og nippe af det græs og de urter der vokser i skoven. Kyllingernes liv er ca. dobbelt så langt som de fleste kyllinger, som du ser på det danske marked. Der går cirka 65 dage inden de skånsomt indfanges og køres til slagtning. Slagtningen sker på et lille lokalt slagteri, som blot ligger 8 minutters kørsel væk. Her foregår næsten hele processen med selve slagtningen og pakning via. håndkraft. 

Sådan kan du gøre

Brug kyllingen til dine yndlingsretter med kylling. Hvad enten den skal være kogt, og bruges i en frikasse eller en kyllingesalat, befriet for rygbenet og bredt ud som spatchcock til en tur på grillen eller bare til helt almindelig stegt kylling. Lige meget hvad, får du den bedste kyllingeoplevelse. 

Rigtigmad.dk

Økologisk Dansk Kylling fra Alstrup

1900 - 2100 gram

275,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

Beskrivelse

De økologiske danske kyllinger får lov at gå dobbelt så lang tid som sædvanlige konventionelle staldkyllinger. Derfor opleves deres kød saftigere, mere smagfuldt og med meget mere struktur. Kyllingerne har under deres opvækst rigeligt med plads, og er konstant i bevægelse, når de efterligner deres natur og skraber i deres strøelse. Husk at en kylling, der har levet et rigtigt kyllingeliv når at opbygge muskelstruktur, og opfører sig ikke helt som de konventionelle 30 dages kyllinger. Brystet er lyst, og lårene er smukke mørke.

Den gode historie

Rigtigmad er gået i samarbejde med et par vaskeægte nordjyske råvarer-nørder, i håb om at lave den bedste kylling på det danske marked. Christian & Elias er begge uddannede økologiske landmænd fra Kalø Landbrugsskole. De har startet deres produktion i frustration over den gængse standard af fjerkræ på hylderne. De mener, at des tættere en kylling kan agere, som den ville i naturen, jo bedre bliver kvaliteten af kyllingens kød, og vi kunne ikke være mere enige. Så sammen har vi startet en proces for at sikre Rigtigmad’s kunder Danmarks bedste kyllinge-oplevelse på alle parametre, og vi glæder os til at tage jer med på en spændende rejse. Det bliver en rejse, der kommer til at handle om innovation, velsmag, god smag i munden både hvad angår dyrevelfærd, ernæring og en bæredygtig produktion. Kyllingerne er af racen Hubbard, og stammer fra økologiske danske forældredyr. De går i en stor stald til de er ca. tre uger gamle, hvorfra de under normale forhold, når der ikke hersker Fugleinfluenza, har adgang til 15000 kvm skov og udendørsliv, hvor de frit kan skrabe efter føde, og nippe af det græs og de urter der vokser i skoven. Kyllingernes liv er ca. dobbelt så langt som de fleste kyllinger, som du ser på det danske marked. Der går cirka 65 dage inden de skånsomt indfanges og køres til slagtning. Slagtningen sker på et lille lokalt slagteri, som blot ligger 8 minutters kørsel væk. Her foregår næsten hele processen med selve slagtningen og pakning via. håndkraft. 

Sådan kan du gøre

Brug kyllingen til dine yndlingsretter med kylling. Hvad enten den skal være kogt, og bruges i en frikasse eller en kyllingesalat, befriet for rygbenet og bredt ud som spatchcock til en tur på grillen eller bare til helt almindelig stegt kylling. Lige meget hvad, får du den bedste kyllingeoplevelse. 

Ingredienser:

100 % økologisk kylling. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

137,50 kr. pr. kg