Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-
Rigtigmad

Økologisk Grillmedister af Dansk Økologisk Gris

4 stk., 240 gram

Pris
DKK 42,00

Beskrivelse

I vores optik er en pølse noget dyrebart. Et stykke godt håndværk, der gør godt kød fra gode dyr, opdrættet af gode mennesker til en endnu større oplevelse end det er at spise kødet i sig selv. Der bruges ALDRIG nitritsalt, kunstige konserveringsmidler eller farvestoffer i vores pølser, Vi bruger typisk den forreste del af dyret bl.a. boven, da kødet her er rigt på det fedt og det bindevæv der skal til for at skabe en god pølse. Pølsen er krydret med krydderurter, peber og løg og består ene og alene af kød og krydderier.

Den gode historie

Thomas Flytkjær laver vores medisterpølser af kødet fra økologiske grise fra Friland, som er godkendte af Dyrenes Beskyttelse. Pølsen består af virkelig gode og rene råvarer.Ingen mel, nitritsalt, konserveringsmidler eller anden form for kemi. Traditionelt pølsemagerhåndværk tilsat en smule kokkeinnovation. Det er sådan, vi synes en pølse skal være. 100 % naturligt indhold og med en tydelig smag af det den er lavet af.

Sådan kan du gøre

Vores medister er kogt på forhånd, og skal derfor ene steges ved moderat varme på grillen eller en pande. Du kan naturligvis servere din grillmedister helt traditionelt, men en god medister kan brillere på mange måder. Prøv f.eks. at servere den med ratatouille, piperade eller med stegte svampe og græskar. 

Ingredienser:

svinekød* 90% , vand, havsalt, løg* 0,3%, peber* 0,3%, persille* 0,2%, purløg* 0,2%, krydderier*, svinetarm* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1180kJ/ 282 kcal, Fedt 23 g, Heraf mættede fedtsyrer 10 g, Kulhydrat 2 g, Heraf sukkerarter 0 g, Protein 16 g, Salt 1,8 g.

Leveres som frostvare.

175 kr. pr. kg