Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Tilbud

Beskrivelse

Vores økologiske olivenolie, udelukkende presset af sorten Kolovi, stammer fra familien Kalampokas olivenlunde, som ligger i ca. 700 meters højde på vulkanøen Lesbos. Smagsprofilen er medium intens med noter af frisk græs, grønne aromatiske urter, artiskok samt bitter mandel, hvilket gør olivenolien karakterfuld og særdeles anvendelig i hverdagen.

Den gode historie

Den økologiske olivenolie er naturligvis mekanisk koldpresset på familiens egen olivenmølle. Olien filtreres ikke, og det bliver den ikke for at bevare så megen smag og så mange af de essentielle næringsstoffer i olien, som overhovedet muligt. Der høstes relativt tidligt for at udnytte især det høje indhold af polyfenoler, en antioxidant, der bl.a. beskytter LDL kolesterolet mod oxidation. Der bruges heste til kultivering af olivenlundene for at behandle jorden skånsomt, og give oliventræerne de bedste betingelser for at producere olivenolie i topkvalitet. 

Sådan kan du gøre

Brug olien der hvor du får mest ud af den høje kvalitet, dvs. at du gør bedst i at undgå at stege i olien ved høje temperaturer, hvorved de ernæringsmæssige og smagsmæssige egenskaber ødelægges. Brug den i stedet til at lave marinader og dressinger med. Pisk den i skysauce i sidste øjeblik sammen med friskhakkede krydderurter og skalotteløg, eller dryp den over fisk, kød eller skønne grøntsagstilberedninger.

Eirini Plomariou

Økologisk Olivenolie, EVOO

250 ml

71,50 50,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

100%
ØKOLOGISK
KOLONIAL VARE
100%
ØKOLOGISK
KOLONIAL VARE

Beskrivelse

Vores økologiske olivenolie, udelukkende presset af sorten Kolovi, stammer fra familien Kalampokas olivenlunde, som ligger i ca. 700 meters højde på vulkanøen Lesbos. Smagsprofilen er medium intens med noter af frisk græs, grønne aromatiske urter, artiskok samt bitter mandel, hvilket gør olivenolien karakterfuld og særdeles anvendelig i hverdagen.

Den gode historie

Den økologiske olivenolie er naturligvis mekanisk koldpresset på familiens egen olivenmølle. Olien filtreres ikke, og det bliver den ikke for at bevare så megen smag og så mange af de essentielle næringsstoffer i olien, som overhovedet muligt. Der høstes relativt tidligt for at udnytte især det høje indhold af polyfenoler, en antioxidant, der bl.a. beskytter LDL kolesterolet mod oxidation. Der bruges heste til kultivering af olivenlundene for at behandle jorden skånsomt, og give oliventræerne de bedste betingelser for at producere olivenolie i topkvalitet. 

Sådan kan du gøre

Brug olien der hvor du får mest ud af den høje kvalitet, dvs. at du gør bedst i at undgå at stege i olien ved høje temperaturer, hvorved de ernæringsmæssige og smagsmæssige egenskaber ødelægges. Brug den i stedet til at lave marinader og dressinger med. Pisk den i skysauce i sidste øjeblik sammen med friskhakkede krydderurter og skalotteløg, eller dryp den over fisk, kød eller skønne grøntsagstilberedninger.

Ingredienser:

100 % økologiske Kolovi oliven. Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 339 kJ/825 kcal, Fedt 91,3 g, Heraf mættede fedtsyre 13,3 g, Kulhydrater 0 g, Heraf sukkerater 0 g, Protein 0 g, Salt 0 g

Leveres som tørvare.

286 kr. pr. ltr.