Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Denne kniv er udformet og kan anvendes som en almindelig forskærerkniv. Den 21 cm lange klinge er lige så anvendelig til at skære skiver af culottestegen, komme rundt i krogene når du parterer kyllingen fra grillen, som den er til at snitte salat og “vuggeskære" kinaradissen i fin julienne. Kort sagt, den ultimative all-round kniv, som alle føler sig hjemme med første gang de får den i hånden.

Den gode historie

Kniven her er smedet på traditionel Japansk vis. Hele 66 lag stål sørger for en stærk, men alligevel en smidig klinge, der svøber sig om kernen af VG-10 stål, som er ekstremt hårdt og derfor kan blive uhyggelig skarp. Klingen smedes under skiftende temperaturer, der når bladet slutteligt sandblæses, bevirker at de smukke bølgende mønstre fra de mange lag stål træder frem. Kniven vådslibes i hånden, så den er klar til at give dig den store glæde, som det er at bruge ordentligt værktøj i det daglige arbejde i køkkenet.  

Jeg kan kun opfordre til at investere i ordentligt værktøj. Det gør arbejdet i køkkenet meget sjovere……. OG HUSK at når en kniv bruges meget, så skal den også vedligeholdes ekstra omhyggeligt og det kræver et godt strygestål.

For at hjælpe dig lidt, leveres kniven i en elegant matsort æske med magnetlukning til opbevaring, så din kniv beskyttes bedst muligt, når du ikke bruger kniven.

Gastrotools

Forskærerkniv, 21cm

999,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

KOLONIAL VARE
KOLONIAL VARE

Beskrivelse

Denne kniv er udformet og kan anvendes som en almindelig forskærerkniv. Den 21 cm lange klinge er lige så anvendelig til at skære skiver af culottestegen, komme rundt i krogene når du parterer kyllingen fra grillen, som den er til at snitte salat og “vuggeskære" kinaradissen i fin julienne. Kort sagt, den ultimative all-round kniv, som alle føler sig hjemme med første gang de får den i hånden.

Den gode historie

Kniven her er smedet på traditionel Japansk vis. Hele 66 lag stål sørger for en stærk, men alligevel en smidig klinge, der svøber sig om kernen af VG-10 stål, som er ekstremt hårdt og derfor kan blive uhyggelig skarp. Klingen smedes under skiftende temperaturer, der når bladet slutteligt sandblæses, bevirker at de smukke bølgende mønstre fra de mange lag stål træder frem. Kniven vådslibes i hånden, så den er klar til at give dig den store glæde, som det er at bruge ordentligt værktøj i det daglige arbejde i køkkenet.  

Jeg kan kun opfordre til at investere i ordentligt værktøj. Det gør arbejdet i køkkenet meget sjovere……. OG HUSK at når en kniv bruges meget, så skal den også vedligeholdes ekstra omhyggeligt og det kræver et godt strygestål.

For at hjælpe dig lidt, leveres kniven i en elegant matsort æske med magnetlukning til opbevaring, så din kniv beskyttes bedst muligt, når du ikke bruger kniven.

Leveres som tørvare.