Den gode historie
Kniven her er smedet på traditionel Japansk vis. 66 lag stål sørger for en stærk, men alligevel smidig klinge, der svøber sig om kernen af VG-10 stål, som er ekstremt hårdt og derfor kan blive uhyggelig skarp. Klingen smedes under skiftende temperaturer, der når bladet slutteligt sandblæses, bevirker at de smukke bølgende mønstre fra de mange lag stål træder frem. Kniven vådslibes i hånden, så den er klar at give dig den store glæde, som det er at bruge ordentlig værktøj i det daglige arbejde i køkkenet.
Jeg kan kun opfordre til at investere i ordentligt værktøj. Det gør arbejdet i køkkenet meget sjovere……. OG HUSK at når en kniv bruges meget skal den også vedligeholdes ekstra omhyggeligt, så kig gerne med på "sådan passer du godt på dit værktøj". Her fortæller jeg hvordan du får mest ud af dine knive i mange år.
For at hjælpe dig lidt, leveres kniven i en elegant matsort æske med magnetlukning til opbevaring, så din kniv beskyttes bedst muligt, når du ikke bruger kniven.