Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Gastrotools

Santoku Kokkekniv

Pris
DKK 999,00

Beskrivelse

Santokuen har været en af de mest populære knive i såvel professionelle, som i private køkkener de seneste mange år. Dens design gør den ekstremt alsidig og gør den egnet til både at skære, snitte og hakke. Den er i Gastrotools version, tillige smuk og æstetisk med sin 18 cm lange damascerede klinge. Den ligger godt i hånden når man skal skære og snitte. Luftskæret sørger for at kniven arbejder sig friktionsløst gennem f.eks. hårdere grøntsager, som store gulerødder og knoldselleri under arbejdet. Kniven har trods sin elegance en god vægt når der skal hakkes. BEMÆRK! Gastrotools bliver leveret som en separat forsendelse.

Den gode historie

Kniven her er smedet på traditionel Japansk vis. 66 lag stål sørger for en stærk, men alligevel smidig klinge, der svøber sig om kernen af VG-10 stål, som er ekstremt hårdt og derfor kan blive uhyggelig skarp. Klingen smedes under skiftende temperaturer, der når bladet slutteligt sandblæses, bevirker at de smukke bølgende mønstre fra de mange lag stål træder frem. Kniven vådslibes i hånden, så den er klar at give dig den store glæde, som det er at bruge ordentlig værktøj i det daglige arbejde i køkkenet.  

Jeg kan kun opfordre til at investere i ordentligt værktøj. Det gør arbejdet i køkkenet meget sjovere……. OG HUSK at når en kniv bruges meget skal den også vedligeholdes ekstra omhyggeligt, så kig gerne med på "sådan passer du godt på dit værktøj". Her fortæller jeg hvordan du får mest ud af dine knive i mange år. 

For at hjælpe dig lidt, leveres kniven i en elegant matsort æske med magnetlukning til opbevaring, så din kniv beskyttes bedst muligt, når du ikke bruger kniven.