Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Gastrotools

Savtakket køkkenkniv

Pris
DKK 899,00

Beskrivelse

Jeg har valgt at kalde kniven her for Gastrotools savtakkede køkkenkniv i stedet for en brødkniv. Kniven kan nemlig meget mere end kun at skære brød. Den er udformet som de almindelige franskbrødsknive du kender, men udførslen med det damascerede 21 cm lange blad er noget mere gennemført end det meste man ser. De barberbladskarpe takker sikrer at kniven sikkert skærer gennem den sprøde svær, de seje og genstridige artiskokblade og ikke mindst den knasende skorpe og den bløde, saftige krumme på dit yndlingsbrød. BEMÆRK! Gastrotools bliver leveret som en separat forsendelse.

Den gode historie

Kniven her er smedet på traditionel Japansk vis. 66 lag stål sørger for en stærk, men alligevel smidig klinge, der svøber sig om kernen af VG-10 stål, som er ekstremt hårdt og derfor kan blive uhyggelig skarp. Klingen smedes under skiftende temperaturer, der når bladet slutteligt sandblæses, bevirker at de smukke bølgende mønstre fra de mange lag stål træder frem. Kniven vådslibes i hånden, så den er klar at give dig den store glæde, som det er at bruge ordentlig værktøj i det daglige arbejde i køkkenet.  

Jeg kan kun opfordre til at investere i ordentligt værktøj. Det gør arbejdet i køkkenet meget sjovere……. OG HUSK at når en kniv bruges meget skal den også vedligeholdes ekstra omhyggeligt, så kig gerne med på: sådan passer du godt på dit værktøj. Her fortæller jeg hvordan du får mest ud af dine knive i mange år. 

For at hjælpe dig lidt, leveres kniven i en elegant matsort æske med magnetlukning til opbevaring, så din kniv beskyttes bedst muligt, når du ikke bruger kniven.