Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Gastrotools

Urtekniv

Pris
DKK 399,00

Beskrivelse

Gastrotools bud på en traditionel urtekniv. Den smukke damascerede klinge er kort og skarp. Den er skabt til at skrælle, tournere, trimme og ordne fortrinsvist grønt med selvom kniven tjener mange formål. Kniven ligger godt i hånden, men egner sig også godt til skærearbejde på spækkebrættet. Urtekniven er den mest anvendte og mest alsidige i køkkenknivs-sortimentet. Derfor er det også et under, at det oftest er den man sparer på og springer over hvor gærdet er lavest. BEMÆRK! Gastrotools bliver leveret som separate forsendelser.

Den gode historie

Kniven her er smedet på traditionel Japansk vis. Hele 66 lag stål sørger for en stærk, men alligevel en smidig klinge, der svøber sig om kernen af VG-10 stål, som er ekstremt hårdt og derfor kan blive uhyggelig skarp. Klingen smedes under skiftende temperaturer, der når bladet slutteligt sandblæses, bevirker at de smukke bølgende mønstre fra de mange lag stål træder frem. 

Kniven vådslibes i hånden, så den er klar til at give dig den store glæde, som det er at bruge ordentligt værktøj i det daglige arbejde i køkkenet.  

Jeg kan kun opfordre til at investere i ordentligt værktøj. Det gør arbejdet i køkkenet meget sjovere……. OG HUSK at når en kniv bruges meget så skal den også vedligeholdes ekstra omhyggeligt. Så kig gerne med på "sådan passer du godt på dit værktøj," hvor jeg fortæller og viser hvordan du får mest ud af dine knive i mange år. For at hjælpe dig lidt, leveres kniven i en elegant matsort æske med magnetlukning til opbevaring, så din kniv beskyttes bedst muligt, når du ikke bruger kniven.