Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Gastrotools

Utilitykniv, 12cm

Pris
DKK 499,00

Beskrivelse

Gastrotools bud på en let håndterbar, alsidig kniv skabt til at varetage en række funktioner i køkkenet. Funktionsmæssigt ligger den mellem urtekniven og den traditionelle lille kokkekniv og gør sig lige godt om man arbejder på spækkebrættet som i hænderne. Den smukke damascerede klinge er 12 cm lang, skarp og har et let “vuggeskær” hvilken gør den lige så velegnet til at snitte, skære grønt og urter som til udbening af fjerkræ og filetering af fisk. BEMÆRK! Gastrotools bliver leveret som en separat forsendelse.

Den gode historie

Kniven her er smedet på traditionel Japansk vis. 66 lag stål sørger for en stærk, men alligevel en smidig klinge der svøber sig om kernen af VG-10 stål, som er ekstremt hårdt og derfor kan blive uhyggelig skarp. Klingen smedes under skiftende temperaturer, der når bladet slutteligt sandblæses, bevirker at de smukke bølgende mønstre fra de mange lag stål træder frem. Kniven vådslibes i hånden, så den er klar at give dig den store glæde, som det er at bruge ordentlig værktøj i det daglige arbejde i køkkenet.  

Jeg kan kun opfordre til at investere i ordentligt værktøj. Det gør arbejdet i køkkenet meget sjovere……. OG HUSK at når en kniv bruges meget skal den også vedligeholdes ekstra omhyggeligt, så kig gerne med på "sådan passer du godt på dit værktøj", hvor jeg fortæller og viser hvordan du får mest ud af dine knive i mange år. For at hjælpe dig lidt, leveres kniven i en elegant matsort æske med magnetlukning til opbevaring, så din kniv beskyttes bedst muligt, når du ikke bruger kniven.