Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

Velkommen til din madklub

Vi har skabt en madklub der giver dig adgang til nogle af Danmarks bedste fødevarer og samtidig giver seriøse
producenter mulighed for at komme i kontakt med dig. Gennem medlemsskabet tager du et bevidst valg om at være en
del af noget helt specielt.

Vi tror på, at rigtig mad er 100% naturlig og skabt af mennesker der mener, at vi skal se tilbage i tiden for at kunne definere fremtidens fødevarer.

Vi tror på, at mad skal sikre din vitalitet og styrke dit helbred frem for det modsatte.

Vi har valgt at starte med det, vi selv oplever er sværest at finde på fødevaremarkedet i dag - fisk, fjerkræ og kød. Her mener vi, at der er plads til forbedring og vi tror på, at mange danskere ønsker at kunne spise fisk, fjerkræ og kød med god samvittighed overfor miljøet, dyrene og deres egen sundhed.

Ganske enkelt foregår det således, at for 75,- kr. om måneden får du adgang til 100% naturlige råvarer til helt særlige medlemspriser, leveret til din hoveddør.

Vi håber, at du vil glæde dig over udvalget og lige så meget glæde dig til at det løbende vil udvikle sig side om side med viden om leverandørerne, fødevarerne, samt ikke mindst tilberedningen af disse. 

Hvad du ser er der, hvor det hele starter. Vi går målrettet efter at udvikle vores fælles univers sammen med vores leverandører og ikke mindst dig. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi har at byde på! 

Velkommen til vores nye madklub RigtigMad.dk 

Kristian, Kasper, Thomas & en udvalgt skare af passionerede ildsjæle