Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rævhede Naturprodukter

Hjortefilet, finpudset

400 gram

Medlemspris
DKK 224,55
Normalpris
DKK 249,50
Bliv medlem og spar DKK 24,95,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores hjortefilet skæres af ryggen fra vilde kronhjorte nedlagt af jægere. Kødet er fuldkommen afpudset og fri for sener. Det er både skært, magert, meget mørt og saftigt. Det nok det tætteste man kommer på den kost, mennesket har spist de sidste 2,5 millioner år, idet dyrene selv finder deres føde og lever, som de altid har gjort.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket. 

Sådan kan du gøre

Krydr kronhjortefileten, som du evt. kan skære i to stykker på tværs. Krydr med friskkværnet sort peber, havsalt og lidt knust/finthakket enebær. Steg fileten i smør ved moderat varme ca. 2 - 3 minutter på alle 4 sider uden at smørret branker. Lad den hvile, gerne på en rist, i mindst 5 minutter. Kasser smørret og lad en ny klat smør bruse op med en kvist frisk rosmarin og et flækket hvidløgsfed. Steg hurtigt kødet på alle 4 sider inden det skæres op og serveres. Efterårets frugter, svampe, bær og f.eks. kål, jordskokker og skorzonerrod udgør et godt makkerskab med dyrekødet.

Ingredienser:

100% Hjortekød. Altid 100 % naturligt indhold

Leveres som frostvare.

561,38 kr. pr. kg