Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rævhede Naturprodukter

Hjortekølle u/ben

600 gram

Medlemspris
DKK 153,00
Normalpris
DKK 175,00
Bliv medlem og spar DKK 22,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores hjortekøllesteg skæres af klump eller yderlår af vilde kronhjorte nedlagt af jægere. Kødet er skært og magert. Det er nok det tætteste, man kommer på den kost, mennesket har spist de sidste 2,5 millioner år, idet dyrene selv finder deres føde og lever, som de altid har gjort.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket.

Sådan kan du gøre

Tænd din ovn på 225 grader. Krydr stegen med salt og friskkværnet sort peber samt en blanding af finthakket rosmarin, salvie, merian og timian. Brun omhyggeligt stegen på alle sider og sæt den i ovnen ca.18 minutter. Tag den ud og lad den hvile i mindst 10 minutter, inden den vendes i brusende smør og skæres i skiver på tværs. Bag evt. små madæbler som f.eks. Cox orange sammen med stegen og server dem og en frisk salat af rødkål og æbler til det skiveskårne kød.

Ingredienser:


Ingredienser: 100% Hjortekød. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

255 kr. pr. kg